| Kde sa stratili moje peniaze?? | 0 | napísal Mario Zafer pred 26 týždňov 4 dni | nie je |
 | xxxc | 0 | napísal ??? pred 39 týždňov 2 dni | nie je |
 | enúplnosť informácie v mojom profile. | 0 | napísal Imrich Gajdoš pred 43 týždňov 54 min | nie je |
 | Overte si prosím telefónne číslo | 0 | napísal Jozef pred 44 týždňov 2 dni | nie je |
 | Neexistuje záznam pre IČO | 0 | napísal ??? pred 1 rok 6 týždňov | nie je |
 | Poplatok za vyhratú súťaž | 0 | napísal Mário Komár pred 1 rok 16 týždňov | nie je |
 | čo znamená "čakáme na schválenie moderátorom" | 2 | napísal ??? pred 2 roky 12 týždňov | napísal Michael Huettl pred 1 rok 24 týždňov |
 | staznost | 0 | napísal ??? pred 1 rok 26 týždňov | nie je |
 | problémy s prihlásením | 9 | napísal ??? pred 2 roky 21 týždňov | napísal Gabriela Skultetyova pred 1 rok 31 týždňov |
 | Zmiznutie súťaží ktorých som sa zúčastnil | 0 | napísal Mário Komár pred 1 rok 42 týždňov | nie je |
 | spracovanie miezd = štatistika | 0 | napísal Mária Minďašová pred 1 rok 42 týždňov | nie je |
 | Neaktuálne súťaže a predsa označené ako otvorená súťaž | 1 | napísal Mário Komár pred 1 rok 44 týždňov | napísal Mário Komár pred 1 rok 44 týždňov |
 | problém s registráciou | 1 | napísal ??? pred 2 roky 2 týždne | napísal Admin pred 2 roky 2 týždne |